Ποιοι Είμαστε

Στην Camaraki Car Rentals, είμαστε κάτι περισσότερο από μια απλή εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων - είμαστε οι συνταξιδιώτες σας στο όμορφο νησί της Σερίφου. Η ιστορία μας είναι μια ιστορία πάθους, δέσμευσης και βαθιάς αγάπης για την Ελλάδα και τα μαγευτικά νησιά της.
Το ταξίδι μας ξεκίνησε με μια απλή αλλά βαθιά ιδέα: να κάνουμε την εξερεύνηση των νησιών προσιτή, βολική και ευχάριστη για όλους τους ταξιδιώτες. Ιδρυμένοι από μια ομάδα ντόπιων που αποκαλούν τη Σέριφο σπίτι τους εδώ και γενιές, ξέραμε ότι είχαμε κάτι ξεχωριστό να μοιραστούμε με τον κόσμο.
Η Σέριφος, το αγαπημένο μας νησί, είναι ένας τόπος διαχρονικής ομορφιάς. Τα άγρια τοπία της και οι παρθένες παραλίες της έχουν αιχμαλωτίσει τις καρδιές μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε τη γοητεία της μαζί σας. Εξερευνήστε τα γραφικά χωριά της, βυθιστείτε στην πλούσια ιστορία της και απολαύστε τις γαλήνιες ακτές της - η Σέριφος είναι το πάθος μας και ανυπομονούμε να ζήσετε τη μαγεία της.

Τι Μας Οδηγεί

Πάθος Για Περιπέτεια
Και Αυτοκίνητα

Κάθε μέρα, εμπνεόμαστε από τα θαύματα της Σερίφου. Το πάθος μας τροφοδοτεί την αφοσίωσή μας να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε τους θησαυρούς του νησιού.

Πελατοκεντρική
Προσέγγιση

Στην Camaraki, εσείς, οι πολύτιμοι πελάτες μας, είστε στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Η ικανοποίηση και η άνεσή σας μάς ωθούν να παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες.

Περιβαλλοντική Ευθύνη

Προσπαθούμε να κάνουμε βιώσιμες επιλογές στις δραστηριότητές μας, προσφέροντας επιλογές οχημάτων με οικολογική συνείδηση για να ελαχιστοποιήσουμε τον αντίκτυπό μας .
Ξεκινήστε την περιπέτειά σας στη Σέριφο σήμερα με τις Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Camaraki
camaraki logo vertical
Ανακαλύψτε το νησί της Σερίφου με την Camaraki - τον αξιόπιστο ταξιδιωτικό σας σύντροφο.
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΜΗΤΕ 1172Ε81001141101
© 2023 Camaraki Serifos - Powered by RentHub Software
Οι κρατήσεις μου
Περισσότερες πληροφορίες
Επιλέξτε ποσότητα
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram